Christine Pannier Psychotherapie

Individuele therapie - Relatietherapie - Seksuologie - Gezinstherapie

 

Bezoek zeker mijn website voor meer informatie:

A. Nobelstraat 28-0401 • 3000 Leuven • info@christinepannier.be

Welkom

Ik heb sinds 1992 een zelfstandige praktijk in Leuven. In de loop der jaren zijn vele cliënten gekomen en gegaan. Zij werden door hun arts verwezen, leerden mij via via kennen of vonden mij via het internet. Ik werk samen met een uitgebreid netwerk van huisartsen.

Ik heb veel aangrijpende verhalen gehoord en heb zeer positieve evoluties en veranderingen meegemaakt. Cliënten vertrekken met meer inzicht, meer zelfvertrouwen, een beter gevoel van eigenwaarde, betere copingmechanismen en nieuwe plannen.

Elke begeleiding is anders. Elk therapeut-cliënt contact is anders, omdat elke persoon verschillend en uniek is. Ieder heeft zijn eigen verhaal. Ik engageer mij telkens voor honderd procent.

Methodiek

Ik geef al jaren gesprekspsychotherapie aan individuen, koppels en gezinnen en begeleid zowel volwassenen, adolescenten als kinderen.

Ik heb een specialisatie in de familiale en seksuologische wetenschappen en een psychoanalytische vorming en denkkader. Met de tijd heb ik andere gezichtspunten en therapeutische technieken geïntegreerd en een eigen aanpak ontwikkeld. De therapeutische begeleiding is een inzichtgevende en resultaatgerichte gesprekstherapie, die vaak kortdurend is. Ik ga samen met u op zoek naar een specifieke oplossing op maat van uw persoon en uw individuele hulpvraag. De uniciteit en het eigen verlangen van uw persoon en mijn respect daarvoor staan altijd centraal.

Specialisaties

Ik heb een grote deskundigheid en ervaring in de volgende domeinen:

° stress, angst, depressie en levensvragen

° relationele problemen

° seksuele problemen

° hulp bij opvoeding en schoolproblemen

° heroriëntering en beslissingsbemiddeling

° ziekte en andere ingrijpende veranderingen

° rouw en andere verliessituaties

° adolescenten, tieners en kinderen met problemen

Praktisch

Consultaties zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk, na afspraak. Consultaties kunnen in het Nederlands, Frans en Engels.

De praktijk bevindt zich in de Arnould Nobelstraat 28, in de residentie Zeven Tuinen. Deze ligt op enkele minuten van het station en is dus gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar. Voor cliënten die met de wagen komen zijn er autostaanplaatsen in de ondergrondse parkeergarage voorzien.

 Bereken route